AlcoScan®™ ALС-1 - Професионален тестер за алкохол в кръвта от висок клас с CE/TUV-Сертификат (TUV Certificate № E8N121055975028, Œ mark 10-10-2012), Произведен в Южна Корея. ALС-1 притежава електрохимичен сензорен модул, осигуряващ много висока точност и стабилност на резултата - модел изцяло създаден за  бизнес приложения! ALC-1 е една от последните разработки на производителя, със задачата да бъде апарат от висок клас с достъпна цена, лесна и евтина поддръжка.

Ето ги и подробностите за модела:

Електрохимичен сензорен модул (това е по-висок клас измервателен елемент от полупроводниковия), който може да бъде както калибриран, така и подменян при нужда. Сменяемият сензорен модул е разработка единствено на нашия производител и с това се постига алкохолтестерът да бъде "вечен"! Сензорният модул се предлага заводски калибриран и заводски опакован, смяната му става за секунди от ползвателя без за това да са необходими инструменти и квалификация.

Точността на ALC-1 с електрохимичeн сензорен модул e +- 0,05 (промила) отнесена за измерена стойност 1,0‰. ALC-1 измерва алкохолно съдържание до 4,0‰. На практика с ALC-1 може да бъдете сигурни, че с минимална инвестиция получавате професионална точност и стабилност на резултата спрямо влиянието на околни фактори като температура, влага и замърсявания.

Иновация при ALC-1 е наличието на вграден накрайник за вдишване, който да се използва като мундщук, когато тестера е за лични цели и в него да се поставят индивидуални мундщуци при използване за фирмени нужди. Накрайникът може да се изважда и прибира с помощта на палец, разположен в горната част на тестера. ALC-1 използва стандартните мундщуци, познати от AL7000 и AL9010. В комплекта на апарата получавате 55 броя индивидуален мундщук (5 в опаковката на уреда и 50 допълнително от нас).

ALC-1 притежава стилен и функционален дизайн, постигнат с използването на качествени материали (удароустойчива пластмаса и алуминий). Размерите са 124мм X 56мм X 14мм, а теглото е само 115 грама с включени батерии. ALC-1 използва 2 броя алкални батерии 1,5V размер АА, осигуряващи дълъг експлоатационен живот и налични навсякъде на пазара при нужда от последваща смяна.

Комплектът на ALC-1 освен тестер, окомплектован с електрохимичен сензор, включва пластмасов куфар за съхранение, мек калъф за съхранение, 2 броя алкални батерии  и 55 броя сменяеми индивидуални многократни накрайници (мундщуци). На практика с покупката на комплекта имате всичко необходимо за работа - не е необходимо да закупувате нищо допълнително! Всеки наш тестер се доставя безплатно до Вашата врата с включени ръководство за експлоатация на български и английски език, копие от TUV-сертификата на модела, заверен от нас и данъчна фактура от Вносител.

  • Цената на ALC-1 e 384.00 лв с ДДС за 1 брой комплект. Този модел и всичко за него се поддържа винаги на склад!
  • Цената на една опаковка (50 броя) допълнителни мундщуци (извън включените в комплекта) е 48.00 лв с ДДС;
  • Цената на един брой сензорен модул за последваща смяна при необходимост е 108.00 лв с ДДС;
  • Цената на сервизната процедура за калибриране на ALC-1 е 72.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 6-12 месеца експлоатация; 
  • Доставката до Вашата "врата" е за наша сметка независимо от размера на поръчката.
  • Своята поръчка може да заплатите с "наложен платеж" на куриера в момента на доставка или по банков път - на основание предварително издадена от нас Проформа фактура.

Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти! Оставаме в очакване на Вашите въпроси и поръчки.

SpeedyCounter.com